Oosterhof Wonen
Oosterhof Wonen 2010
Oosterhof Wonen 2010
Meubelhuis Texel tot 1997
Meubelhuis Texel 1966
Opening aan de Parkstraat in 1985
Opening Parkstraat
Meubelhuis Texel aan de Hollewal rond 1980
Viva Limousine
Meubelhuis Texel aan de Molenstraat rond 1966
Meubelhuis Texel Molenstraat

Adresgegevens

Oosterhof Wonen
Parkstraat 3
1791 CA Den Burg Texel

T 0222-312246
F 0222-315919

firma@oosterhofwonen.nl
www.oosterhofwonen.nl
KvK 37032969
Onze Google Map >>

Wie zijn wij?

Oosterhof Wonen is al jaren een begrip op Texel op het gebied van woninginrichting.

Geschiedenis

In 1966 nam Harm Oosterhof het bedrijf van zijn baas over, nadat hij er 22 jaar gewerkt had bij de firma Vlessing. Dat was Meubelhuis Texel aan de Molenstraat. Later werd er verhuisd naar de Hollewal en sinds 1985 is het bedrijf gevestigd in de Parkstraat waar wij, Jan en Kees Oosterhof, het bedrijf van onze vader en moeder hebben overgenomen en het later omgedoopt hebben in Oosterhof Wonen.

Verkoper en stoffeerder

Jan richt zich volledig op de verkoop en Kees is leidinggevend stoffeerder. Allebei weten we dus heel goed wat er zich afspeelt op de werkvloer en we kunnen daar dan ook goed op inspringen. Daarnaast hebben wij nog 5 enthousiaste medewerkers die ons versterken.

Nieuwe ontwikkelingen

De ontwikkelingen in de woonbranche houden wij met ons hele team nauwlettend in de gaten door beursbezoeken, woonbladen/programma’s en het volgen van diverse cursussen.

Ons motto

De veranderingen in woontrends gaan zeer snel. Voel u echter niet geroepen om dit beeld te moeten volgen. Zet niet ineens de hele kamer op zijn kop, maar verander regelmatig iets. Blijf bij u zelf, neem de tijd en zoek iets wat bij u past om zo een gezellig wonen te creëren.

Ons aloude motto "Voel je thuis in eigen huis" willen wij u dan ook niet onthouden!

Wij hopen dat we u met onze website een goed beeld geven van wie wij zijn en wat wij u mogelijk te bieden hebben. En natuurlijk dusdanig dat wij u binnenkort mogen begroeten in onze winkel.

Graag tot ziens!

Jan en Kees Oosterhof